Teaching IT Subjects Online – Experiences and Students' Attitudes - Mišútová, Mária
Postoje študentov k prednáškam a cvičeniam k online výučbe vedenej prostredníctvom aplikácie MS Teams v rámci predmetu Modelovanie podnikových procesov (Modeling of Business Processes) a názory študentov na využiteľnosť a použiteľnosť získaných vedomostí. Vplyv pohlavia na vnímanie online výučby študentmi. Výsledky naznačujúce, že prednášky prostredníctvom aplikácie MS Teams sú pre študentov prijateľnejšie ako prednášky osobne tvárou v tvár. Študenti sú aktívnejší a častejšie kladú učiteľovi otázky. Naopak, cvičenia cez MS Teams nie sú študentmi považované za lepšie či užitočnejšie ako cvičenia tvárou v tvár. Štatistické predpovede vplyvu pohlavia na postoje študentov k online výučbe.