Reputation Management - Pollák, František, 1985-
Sumarizácia a predstavenie súčasného stavu reputácie podniku v oblasti internetu. Definícia základnej terminológie. Prehľadné teoretické stanovenie problému reputácie v tradičnom kamennom aj virtuálnom svete.