Zmeny IAS 19 v súlade s nariadením komisie (EÚ) č. 2019/402 s účinnosťou od 1. 1. 2019 a neskôr - Mokošová, Daša, 1979-
Prehľad úprav Nariadením Komisie (EÚ) č. 2019/402 z roku 2019 v oblasti medzinárodných účtovných štandardov so zameraním sa na IAS 19 „Zamestnanecké požitky“. Zmeny v častiach „Zamestnanecké požitky po skončení pracovného pomeru: plány stanovených požitkov“, „Náklady na minulú službu a zisky a straty pri vyrovnaní“, „Zložky nákladov na stanovené požitky“ a „Čistý úrok z čistého záväzku (aktíva) zo stanovených požitkov“.