Podmienky pre použitie IFRS v roku 2020 v Slovenskej republike - Mokošová, Daša, 1979-
Zmeny v roku 2020 v podmienkach pre použitie Medzinárodných štandardov pre finančné vykazovanie (IFRS) pre zostavenie individuálnej či konsolidovanej účtovnej závierky účtovnými jednotkami v Slovenskej republike vymedzených zákonom č. 431/2002 Z. z. o účtovníctve. Očakávané novely štandardov v roku 2020 v IFRS a IAS.