Zmeny vo vybraných IFRS s odkazom na koncepčný rámec v súlade s nariadením komisie (EÚ) č. 2019/2075 účinnosťou od 1.1.2020 a neskôr - Mokošová, Daša, 1979-
Zmeny v kontexte prijatia a aktualizovania existujúcich odkazov s odkazmi na revidovaný koncepčný rámec u IAS 1 „Prezentácia účtovnej závierky“, IAS 8 „Účtovná politika, zmeny v účtovných odhadoch a chyby“, IAS 34 „Priebežná účtovná závierka“, IAS 37 „Rezervy, podmienené záväzky a podmienené aktíva“, IAS 38 „Nehmotný majetok“, IFRS 2 „Platby na základe podielov“, IFRS 3 „Podnikové kombinácie“, IFRS 6 „Prieskum a vyhodnocovanie nerastných zdrojov“, IFRIC 12 „Zmluvy o licenciách na poskytovanie služieb“, IFRIC 19 „Zánik finančných záväzkov s nástrojmi vlastného imania“, IFRIC 20 „Náklady na odstraňovanie skrývky v produkčnej fáze povrchovej ťažby“, IFRIC 22 „Transakcie v cudzej mene a protihodnota vo forme preddavku“ a SIC 32 „Nehmotný majetok – náklady na webovú lokalitu“ nariadením Komisie (EÚ) č. 2019/ 2075 v rámci prijímania určitých medzinárodných účtovných štandardov.