Zmeny IAS 12, IAS 23, IFRS 3 a IFRS 11 v súlade s nariadením komisie (EÚ) č. 2019/412 s účinnosťou od 1. 1. 2019 a neskôr - Mokošová, Daša, 1979-
Prijatie IAS 12 „Dane z príjmov“, IAS 23 „Náklady na prijaté úvery a pôžičky“, IFRS 3 „Podnikové kombinácie“ a IFRS 11 „Spoločné dohody“ nariadením Komisie (EÚ) č. 2019/412 v rámci prijímania určitých medzinárodných účtovných štandardov pre zabezpečenie zvýšenia ich efektívnosti a zlepšenia zrozumiteľnosti. Akceptovanie noviel štandardov IASB vydaných v dokumente Cyklus ročných zlepšení štandardov IFRS pre obdobie 2015 – 2017. Prijatie predmetných zmien a ich aplikácia.