Transaction Costs Role in Export Price - Comparison of EU and the Western Balkan Countries - Minárik, Marek
Teórie transakčných nákladov, vychádzajúcich hlavne z práce Coase a Williamsona, hodnotenie transakčných nákladov ako súčasť exportnej ceny v kontexte logistiky v krajinách EÚ a západného Balkánu.