Novely zákona o dani z príjmov prehľad právnych noriem s účinnosťou od 1. januára 2020 - Vašeková, Miroslava, 1978-
Schválenie zákonov Národnou radou Slovenskej republiky v priebehu roka 2019 a vyplývajúce zmeny a doplnenia zákona č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov v znení neskorších predpisov. Vybrané zmeny pravidiel a podmienok zdaňovania príjmov daňovníkov v podmienkach SR účinných po 1. januári 2020. Prehľad právnych noriem, ktoré tieto zmeny vyvolali.