Zdaňovanie príjmov v podmienkach v SR vybrané zmeny účinné od 1. januára 2020 - Mateášová, Martina, 1979-
Upravenia ustanovení zákona o dani z príjmov zákonom č. 301/2019 Z. z., ktoré definujú základné pojmy. Zmeny v oblastiach: predmet dane, základ dane, príjmy zo závislej činnosti, príjmy oslobodené od dane, nezdaniteľné časti základu dane (NČZD), sadzba dane, zdroj príjmov daňovníka s obmedzenou daňovou povinnosťou, všeobecné ustanovenia o zisťovaní základu dane, hybridné nesúlady, daňové výdavky, rezervy a opravné položky, nedaňové výdavky, odpisy hmotného a nehmotného majetku, odpočet výdavkov (nákladov) na výskum a vývoj, platenie preddavkov na daň, zmeny vzorov tlačív a ostatné zmeny.