Zmeny v oblasti zdravotného poistenia a sociálneho poistenia - Meluchová, Jitka, 1965-
Výpočet a platenie preddavkov poistného na zdravotné poistenie v roku 2020: odvody zdravotného poistenia pre SZČO a samoplatiteľa, SZČO ak je súčasne zamestnanec alebo poistenec štátu, zamestnanca, zamestnávateľa a odvody z dividend prijatých v roku 2020. Výpočet a platenie poistného na sociálne poistenie v roku 2020: odvody sociálneho poistenia pre SZČO, zamestnanca a zamestnávateľa. Sprísnenie podmienok pre zasielanie mesačného výkazu od 1. decembra 2019. Plánované zavedenie ročného zúčtovania a preddavkov sociálneho poistenia od rokov 2022 a 2023.