Zmeny v pracovno-právnej oblasti v roku 2020 - Meluchová, Jitka, 1965-
Zmeny v pracovno-právnej oblasti od 1. 1. 2020. Zmena dôchodkového veku (právna úprava veku odchodu do dôchodku). Zvýšenie minimálnych dôchodkov a úprava podmienok nároku. Zmena výšky rodičovského príspevku. Výška materského v roku 2020. Príspevok na športovú činnosť dieťaťa.