Industry 4.0 Implementation in B2B Companies: Cross-Country Empirical Evidence on Digital Transformation in the CEE Region - Szabo, Roland Zs
Oblasti zamerania, hnacie sily a bariéry odvedvia 4.0. Podpora ekosystému/zainteresovaných strán v rámci odvetvia 4.0. Vnímaná úroveň digitálnej vyspelosti analyzovaných spoločností všeobecne a z pohľadu rôznych aktivít a zdrojov hodnotového reťazca. Analýza aktérov a zainteresovaných strán z odvetvia 4.0.