Kvalita života - vybrané problémy - Andrejovský, Pavol, 1975-
Kvalita života, jej vnímanie, pohľad na ľudské zdroje vo vybraných krajinách EÚ a prístupy k hodnoteniu a vnímaniu kvality života prostredníctvom vybraných ukazovateľov. Ľudské zdroje patriace k najdôležitejším zdrojom vo svetovom hospodárstve.