Publishing as a Subject of the Creative Industries in the Context of Its Economic Performance and Protection of Intellectual Property Rights - Majdúchová, Helena, 1963-
Vyhodnotenie ekonomickej výkonnosti kreatívneho priemyslu v publikačnom segmente. Vymedzenie povahy tvorivej ekonomiky a význam duševného vlastníctva. Publikačná činnosť na Slovensku.