Oblasti integrácie inovatívnych pervazívnych technológií - Bolek, Vladimír, 1988-
Výsledky výskumu zameraného na oblasti integrácie inovatívnych pervazívnych technológií v podnikoch na Slovensku. Priemysel 4.0 a významné technológie. Oblasti možného zlepšenia integráciou inovatívnych pervazívnych technológií.