Mladí ľudia, trh práce a COVID-19 - Klimko, Roman, 1985-
Vývoj trhu práce s mládežou. Súčasné problémy a riešenia a možné dlhodobé negatívne dôsledky pre mladých ľudí. Vývojové trendy a európske pracovné trhy do roku 2019.