Rozdiely v inovačnej aktivite podnikov na Slovensku podľa veľkostnej štruktúry a výdavkov na inovácie - Duľová Spišáková, Emília, 1983-
Rozdiely v inovačnej aktivite podnikov na Slovenku so zameraním na malé, stredne veľké a veľké podniky. Počet inovujúcich podnikov v jednotlivých sektoroch a podiel týchto podnikov na celkovom počte podnikov v danej oblasti. Výdavky priemyselných, stavebných podnikov a podnikov poskytujúcich rozličné služby súvisiacich s tvorbou a zavádzaním inovácií na trh. Podiel týchto výdavkov na celkových tržbách inovujúcich podnikov.