Vybrané aspekty cohousingu so zreteľom na cieľovú skupinu seniorov - Girašek, Jakub, 1996-
Definícia cohousingu. Aspekty cohousingu v podobe dôsledkov na jeho rezidenta a pri príprave projektov tohto typu bývania. Faktory ovplyvňujúce rezidentov cohousingu. Dostupnosť cohousingu pre nízkopríjmové skupiny seniorov a nákladové aspekty prípravy a developerstva cohousingu. Štruktúra efektov cohousingu a ťažkosti spojené so zakladaním cohousingu. Podnety z praxe krajín Európy.