Úloha a potenciál sociálnych podnikov bývania - Sika, Peter, 1975-
Význam a potenciál sociálnych podnikov bývania a ich nedostatočná finančná podpora z národnej úrovne pri uspokojovaní si potreby bývania ako základnej ľudskej potreby. Model samostatného získavania a prevádzkovania sociálnych nájomných bytov. Model získavania a prevádzkovania sociálnych nájomných bytov prostredníctvom tretieho subjektu. Sociálne podniky bývania. Investičná pomoc pre sociálne podniky.