Globalizácia a hospodárska stabilita krajiny v kontexte s pandémiou covid 19 - Poláčková, Hana, 1968-
Globalizácia a Slovensko. Agropotravinárstvo a naturálna osobná spotreba potravín v súvislosti s COVID-19. Zamestnanosť v poľnohospodárstve v tradičnom slovenskom odvetví a naturálna osobná spotreba obyvateľstva v súvislosti so závislosťou obyvateľstva na peňažnom príjme a závislosťou Slovenska na dovoze agrokomodít a potravinárskych výrobkov.