Sociálna ekonomika a sociálne podnikanie v krajinách Vyšehradskej štvorky - Pongrácz, Eva, 1971-
Sociálna ekonomika a sociálne podnikanie v Poľsku. Etablovanie konceptu sociálnej ekonomiky v Maďarsku. Rozvoj sociálnej ekonomiky a sociálneho podnikania v Českej republike. Ekosystém sociálnej ekonomiky na Slovensku.