[O zahraničnej politike Charla de Gaulla] - Brocková, Katarína, 1976-
Recenzia na vedeckú monografiu, ktorá sa venuje vybraným aspektom zahraničnej politiky štátnika a tvorcu svetovej politiky v 20. storočí Charla de Gaulla.