Sustainable Development – Sustainable Production and Consumption - Foltínová, Ľubica, 1975-
Koncept a ciele trvalo udržateľného rozvoja a udržateľného podnikania. Ciele programu Agenda 2030. Zodpovedná spotreba a výroba, efektívne využívanie zdrojov a ekologický dizajn a inovácie zlepšujúce celkovú environmentálnu výkonnosť výrobkov počas ich životného cyklu. Potraviny, budovy a doprava ako najväčšie vplyvy spotreby na životné prostredie. Environmentálne a energetické označovanie či zelené verejné obstarávanie v rámci Európskej únie.