Družstevné podnikanie v kontexte spoločensky zodpovedného podnikania - Gajdová, Denisa, 1977-
Porovnanie všeobecne záväzných družstevných princípov schválených Medzinárodným družstevným zväzom (ICA) s princípmi spoločensky zodpovedného podnikania (CSR) stanovenými OECD. Tabuľkové porovnanie princípov CSR podľa OECD s nadväzujúcimi družstevnými princípmi. CSR ako vnútorný aspekt vlastného základu družstevných spoločností, tvoriac časť ich spôsobu existencie.