Súčasný stav a rozvoj trhu elektromobilov - Matušovičová, Monika, 1967-
Zásadná transformácia automobilového priemyslu. Svetový a európsky trh elektromobilov a kľúčové faktory, ktoré majú vplyv na rozvoj elektromobility a vývoj počtu elektromobilov.