Implementácia Európskych štrukturálnych a investičných fondov na Slovensku a v Českej republike v programovom období 2014-2020 - Jánošková, Kristína, 1995-
Súčasná implementácia Európskych štrukturálnych a investičných fondov na Slovensku a jej porovnanie s implementáciou fondov v Českej republike v aktuálnom programovom období 2014 –2020 pomocou relevantných ukazovateľov. Analýza finančnej implementácie na základe údajov z dokumentov Ministerstva investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie, informačného systému ITMS2014+, výročných správ operačných programov a dokumentov riadiacich orgánov. Naplnenie cieľov regionálnej politiky Európskej únie, cieľa Investície do rastu a zamestnanosti a Európskej územnej spolupráce. Porovnanie s vývojom v predchádzajúcom programovom období 2007 – 2013.