Postoje spotrebiteľov k elektromobilite - Francová, Zuzana, 1971-
Súčasný stav v oblasti spotrebiteľského správania vo vzťahu k elektromobilite prostredníctvom zhodnotenia významných faktorov spotrebiteľského správania a rozhodovania na trhu elektromobilov. Možnosti implementácie princípov elektromobility v praxi.