Návrh komunikačnej stratégie na podporu rozvoja elektromobility - Krnáčová, Paulína, 1983-
Formy podpory rozvoja elektromobility. Návrh komunikačnej stratégie na podporu rozvoja elektromobility. Cieľové skupiny, posolstvo, reklama, načasovanie, rozpočet, spätná väzba.