Možnosti využitia obnoviteľných zdrojov energie na výrobu zeleného vodíka v lokalite Jaslovských Bohuníc pri zvážení synergií s jadrovou energetikou ako komplementárneho zdroja energie v rámci elektromobility - Štuller, Pavol, 1975-
Aplikačné a ekonomické prínosy, návratnosť investícií do obnoviteľných zdrojov vrátane jadrovej energie na výrobu „zeleného vodíka“ v lokalite Jaslovské Bohunice na Slovensku, kde sú v súčasnosti v prevádzke dva jadrové bloky. Dva bloky sú vyradené z prevádzky, ako logický krok v úsilí o využitie existujúceho priemyselného areálu „Brown Field“ s podmienkami na pripojenie k sieti, dostupnosťou potrebnej infraštruktúry a tesnej blízkosti hlavných výrobcov automobilov. Komplementárnosť výroby zeleného vodíka s programom elektromobility v Slovenskej republike je založená na možnom skladovaní elektriny vo forme vodíka a alternatívnom zdroji pre program ekologickej mobility.