Evaluation of Slovak Universities According to the Employability of Their Graduates - Kittová, Zuzana, 1975-
Analýza ekonomickej funkcie vysokoškolského vzdelávania na Slovensku. Hodnotenie jednotlivých univerzít a fakúlt na základe vybraných ukazovateľov sa porovnáva s ich výkonmi v oblasti vedy a výskumu.