Optimizing Sustainability in the Accounting Systems of Small and Medium-Sized Companies - Grosch, Dietmar, 1959-
Udržateľné podnikové riadenie v malých a stredných podnikoch ako čoraz dôležitejší aspekt. Integrácia a implementácia procesov udržateľnosti v rámci podniku a ich zábrany, najmä nedostatok zdrojov. Rozšírenie a vylepšenie vykazovania udržateľnosti pomocou účtovníctva a prostredníctvom existujúcich štruktúr. Transparentnosť ako stabilizovanie princípu pre zainteresované strany a zodpovedanie etickým zásadám. Cielená konzultácia, podpora a propagácia pre odsúhlasenie nákladov. Výhoda manažmentu udržateľnosti financií a účtovníctva pre budúcnosť.