Boataround.com najlepšie ponuky jácht na prenájom - Slávik, Štefan, 1955-
Online platforma na prenájom lodí pre turistov a rekreantov. Expanzia projektu na start-up. Know how s medzinárodným marketingom a otváraním nových trhov. Podiel zákazníkov, tržby a zisk projektu.