Innovation and the Innovation Process as a Tool for Sustainability - Raková, Monika, 1991-
Obsahové vymedzenie pojmu inovácia, inovačné poradenstvo a inovačný potenciál. Inovácie a inovovanie procesov ako kľúčové body pri uskutočňovaní efektívnej ekonomiky v podniku z dôvodu potreby neustále sa vyvíjajúcich trhových podmienok a súvisiacej potreby zlepšovania svojej konkurenčnej pozície na trhu. Inovácie v súčasnom svete ako nástroj udržateľnosti – ich význam, dôležitosť a implementácia v kontexte globalizácie, recesie, turbulencie, zmien v spoločnosti, udržateľnosti či vedy a výskumu.