Video Academy Vychutnávajte život, život sú emócie - Tarišková, Natália, 1973-
Vznik, tržby a zisky spoločnosti Enjoy Emotions, s. r. o.. Startup pomáha vodcom v rôznych oblastiach šíriť ich hodnotné posolstvá do sveta vďaka on-line videu, aby mohli efektívnejšie meniť svet k lepšiemu.