Madviso online marketing, ktorý funguje - Zagoršek, Branislav, 1984-
Start-up Madviso ako online marketingová agentúra ponúkajúca komplexnú online marketingovú stratégiu. Ponúkajúce služby ako blog, e-obchod na mieru, online marketing, e-commerce marketing, web development, školenia, konzultácie a audit webstránky a e-obchodu. Zisky a tržby podniku.