Wander outdoorové výzvy do každého vrecka - Zagoršek, Branislav, 1984-
Wander ako nástroj na tvorbu geolokačných hier. Tvorbu geolokačných hier pre team buildingy, detské tábory, poznávacie výlety, školenia, zábavu s rodinou a klientske podujatia. Tržby a zisky start-upu.