<The> Impact of Technological Changes on Taxation - Olexová, Cecília, 1976-
Vlastnosti informačnej spoločnosti, stav digitalizácie a automatizácie na Slovensku, v kontexte priemeru EÚ, ako základ pre rozhodovanie o zmenách v zdaňovaní nových javov v ekonomike.