Cognitive Proximity of the Universities and the Regions in Hungary - Špurek, Miroslav, 1992-
Kognitívna blízkosť medzi univerzitami a ostatnými neuniverzitnými aktérmi v regiónoch Maďarska. Identifikácia patentov vlastnených univerzitou a vynálezov univerzity. Vývoj techniky na meranie rozsahu, v akom sú tieto patenty kognitívne blízke. Matica kognitívnych blízkosti v rámci regiónov a medzi nimi.