Suggestion of Agro Tourism Development in Chosen Region of Slovakia - Weiss, Erik, 1979-
Agroturizmus a štádium, v ktorom sa nachádza vo vybraných regiónoch Slovenska. Možnosti jeho rozvoja prostredníctvom zvýšenia záujmu o turizmu na farmách. Prezentácia výsledkov výskumu a potreba rozvoja agroturizmu.