<The> Impact of EU Economic and Fiscal Policy Coordination on Individual States - Harumová, Anna, 1955-
Vplyv koordinácie hospodárskych a fiškálnych politík Európskej únie na jej jednotlivé štáty v kontexte daňovej harmonizácie a spravodlivosti daní. Preskúmanie iniciatívy BEPS (Base Erosion and Profit Shifting) zameranej na prevenciu erózie daňového základu a presunu zisku s cieľom získať daňové výhody či využiť medzery vo vnútroštátnych daňových právnych predpisoch. Vplyv a implementácia iniciatívy na Slovensku a vo svete.