Významné zmeny v oblasti zdaňovania príjmov v SR - Ďurinová, Ivona, 1964-
Zmeny z oblasti zdaňovania príjmov v SR účinné od 1. 1. 2020 a 1. 1. 2021. Ich zhodnotenie z rôznych hľadísk, s dôrazom na dopad vybraných zmien na daňovú zaťaženosť podnikateľských subjektov, najmä na malé a stredné podniky. Spôsob výpočtu nezdaniteľnej časti základu dane, jeho skomplikovanie a zníženie efektívnosti zdanenia. Zmeny napomáhajúce k stabilizácii ľudského kapitálu v podnikoch SR, čo determinuje ich úspešnosť, konkurencieschopnosť a udržateľný rozvoj.