Podnikateľské modely v cirkulárnej ekonomike - Jurkovič, Miroslav, 1979-
Možnosti tvorby a implementácie podnikateľských modelov v podmienkach prechodu na cirkulárnu ekonomiku so zreteľom na startup ako špecifický podnikateľský formát. Podstata a špecifiká podnikateľských modelov, využiteľných predovšetkým pre etablované podniky. Cirkulárne podnikateľské modely a ich hlavné piliere (prvky, nástroje), najmä zákazníci, tvorba a dodanie hodnoty zákazníkom a aktivity konkurenčného rozsahu.