Strategic Diagnostics of Transcarpathia Potential: Matrix and Its Elements - Jurkovičová, Lujza
Strategická pozícia organizačného a ekonomického potenciálu Zakarpatskej oblasti, ktorá dáva príležitosť opísať hlavné smery strategického rozvoja regiónu a budovania konkurenčných výhod.