Hodnotenie finančného zdravia podniku Hella Innenleuchten - Systeme Bratislava aplikáciou modelu HGN - Hyránek, Eduard, 1955-
Finančná analýza s využitím modelu HGN v podmienkach vybraného podniku, HellaInnenleuchten - Systeme Bratislava, spol. s r. o. Identifikovanie slabých stránok modelu za účelom ich eliminácie pre ďalšiu modifikáciu modelu. Verifikovanie aplikácie modelu v praxi nefinančných podnikov. Vplyv majetku na celkový finálny výsledok meraný syntetickým ukazovateľom. Vplyv majetku v obstarávacej cene a majetku po zohľadnení oprávok. Analýza pomerových finančných ukazovateľov.