Development and Intensity of Mutual Trade between the Visegrad Group and the Russian Federation - Kašťáková, Elena, 1974-
Vývoj a intenzita vzájomného obchodu medzi krajinami V4 a Ruskom. Objasnenie údajov zahraničného obchodu a grafické zobrazenie. Komparatívny prístup pre porovnanie krajín, regiónov a dosiahnutých výsledkov a jednofaktorový indikátor vzájomného obchodného hodnotenia.