Konateľ spoločnosti s ručením obmedzeným, vykonávajúcej činnosť samostatného finančného agenta (vybrané právne aspekty použitia informácií z pracovného e-mailu) - Slezáková, Andrea, 1980-
Individuálny právny akt, ktorý predstavuje výsledok procesu aplikácie práva, rozhodujúci o právach a povinnostiach, resp. o ich autoritatívnom potvrdení. Poznávanie judikatúry, zisťovanie obsahu príslušných súdnych rozhodnutí, ktoré boli rozložené na jednotlivé prvky a následne relevantné časti syntézou zložené do celku.