Zmeny zákona o ochrane spotrebiteľa v súvislosti s pandémiou koronavírusu a ďalšie zmeny týkajúce sa problematiky spotrebiteľského práva - Vačoková, Lenka, 1983-
Zákon č. 198/2020 Z.z., ktorým sa menia a dopĺňajú niektoré zákony v súvislosti so zlepšovaním podnikateľského prostredia zasiahnutým opatreniami na zamedzenie šírenia ľudskej choroby COVID-19. Zmeny týkajúce sa reklamácie, a to jednak reklamačného poriadku a reklamačnej doby. Problematika nevybavenia reklamácie predávajúcim v zákonom stanovenej lehote, ostatné zmeny zákona o ochrane spotrebiteľa.