Produkcia, zamestnanosť a produktivita v NACE A v krajinách V4 - Michňová, Mária, 1996-
Analýza celkovej produktivity práce a produktivity práce v sekcii A NACE, ktorá predstavuje poľnohospodárstvo, lesníctvo a rybolov vzhľadom na jej význam pre obyvateľov jednotlivých krajín. Vývoj jednotlivých ekonomických ukazovateľov (hrubá pridaná hodnota, celková zamestnanosť), na výpočet produktivity práce. Medziročné reálne zmeny, prínosy a významnosť sekcie A NACE na adekvátne ukazovatele. Indikátory analyzované v rámci Vyšehradskej skupiny a krajín EÚ 27 v období 2000-2019.