Trainer in VET – Changing Requirements through Digitalisation - Aufner, Anton, 1956-
Vedomosti trénerov v oblasti digitalizácie a požiadavky na túto profesiu na základe literárnych štúdií, prieskumov a odvodených údajov, ako aj príkladu aktuálnych osvedčených postupov.