Súčasné podoby depolitizačnej praxe v súvislosti s protipandemickými opatreniami v boji s novým koronavírusom - Augustín, Michael, 1991-
Napätie medzi politickým rozhodovaním a odborným vedením. Rámec, v ktorom sa uskutočňujú procesy depolitizácie v súlade s vírusom Covid-19. Analýza epistémickej praxe vo viacerých krajinách a niekoľko poznámok, ako môže byť táto prax vyvažovaná.